Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Швидка вечеря: готуємо пиріг з батона та ковбаси

М’ясний пиріг на вечерю – що може бути смачнішим. Але щоби спекти його треба багато часу. А сім’я вже хоче їсти. Да й у господині, яка прийшла додому з роботи, поратися із тістом бажання немає.

Інформатор пропонує приготувати м’ясний пиріг нашвидкуруч з батона та ковбаси.

Продукти

  • батон – 150 гр,
  • яйця – 4 шт,
  • ковбаса – 150 гр,
  • сіль за смаком,
  • сир твердий – 100 гр,
  • гірчиця – 1/2 ч.л,
  • сметана – 4 ст.л. (120 гр),
  • вершкове масло – 30-50 гр.

Приготування

  1. Батон нарізаємо кубиками.
  2. Ковбасу (будь-яку, яка є) ріжемо кубиками.
  3. Сир натираємо на великій тертці.
  4. У потрібну миску кладемо сметану, додаємо гірчицю, яйця і добре перемішуємо.
  5. Додаємо м’яке вершкове масло і ще раз перемішаємо.
  6. До маси, що вийшла, відправляємо нарізані батон з ковбасою і тертий сир, трохи солі та чорного перцю і добре перемішуємо. Тісто готове.
  7. Викладаємо тісто у форму, змащену олією, розрівнюємо та злегка утрамбовуємо.
  8. Ставимо в духовку і випікаємо при температурі 200 градусів 25-30 хвилин. Орієнтуйтесь по своїй духовці.

Виходить дуже смачний пиріг, як у гарячому, так і холодному вигляді. І перекус, і сніданок, і навіть вечеря. Приготувати дуже просто і швидко та ще з мінімуму інгредієнтів.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати фаршировані печериці у духовці.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу та України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Альона Свірідова

Нагору