Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Пенсіонери у кремлі підписують “смертні вироки” російській молоді

Більшості топ-чиновників кремля за сімдесят років, а середній вік членів вищого органу російської влади – ради безпеки – 65 років. А їхня кар’єра розпочиналася, ще в часи СРСР, які вони так прагнуть повернути. І разом з тим, вони ухвалюють закони відправляючи на війну молодь, яка нічого не знає про життя в радянському союзі.

Як розповідає Інформатор з посиланням на ЦПД, незважаючи на пенсійний вік, члени Радбезу ухвалюють без перебільшення, доленосні рішення. Зокрема, направляючи молодь помирати за ідеали п’ятдесятирічної давнини. Бо саме боротьба за відродження радянської “наддержави” лежить в основі кремлівських воєн.

Руками молодих поколінь кремлівські старці намагаються до часів власної молодості. Де морозиво за 3 копійки і “найгуманніший у світі суд”.

Нещодавно на міжнародній конференції “Євразійський альянс омбудсменів”, російська уповноважена з прав людини тетяна москалькова заявила: “Сьогодні кращі представники нашої молоді перебувають на передовій боротьби з націоналізмом і нацизмом. Про кого саме йдеться? Про молодих учасників “СВО”, які жертвують життям в ім’я майбутнього росії”.

Та майбутнє рф і москалькова і її керівники, прямо асоціюють з минулим – радянськими часами… Часами, які молодь з “передової” апріорі не бачила та не знала про що кажуть “верхи”.

Тому не варто плекати ілюзій про постпутінські часи. Бо переглядаючи статистику безповоротних втрат на полі бою, у кремлі бачать лише цифри, що наближають їх до “світлого радянського майбутнього”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору