Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Через осколкові поранення та травмування загинув 54-річний нацгвардієць з Кривого Рогу

12 листопада, через осколкові поранення та травмування загинув старший солдат-гранатометник батальйону оперативного призначення Національної Гвардії України Алім Іванович Рокитянський, родом з села Грушівка. Йому назавжди залишилось 54 роки.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Криворізьку РДА.

Алім Іванович був завжди усміхненим та впевненим, ідейним, завжди в перших рядах. Життєва доля завела його у місто Покров, де створив сім’ю із коханою дружиною, ростив трьох синів, займався підприємництвом. А ще він був вірним сином України. І коли брудний російський чобіт вперше ступив на українську землю у 2014-му, він одразу ж приєднався до лав оборонців України в антитерористичній операції. У 2019 році він підписав контракт та поповнив лави Національної Гвардії України, обравши захист Батьківщини за життєве покликання та особистий обов’язок.

З 24 червня 2022 року він разом із побратимами виконував бойові завдання на Харківщині. Там же і обірвалося його сповнене любові до життя та рідної землі життя… Сьогодні сміливця проводжали в останню путь.

«Від імені мешканців Криворізького району висловлюю щирі співчуття матері полеглого захисника Ользі Іванівні, його родині та близьким з приводу непоправної втрати через загибель коханої дорогої людини. Шлях Аліма Івановича – це шлях справжнього патріота, мужнього борця за свободу та незалежність. Безприкладний героїзм та почуття громадянського обов’язку, коли на українську землю суне ворожа навала, коли не можна сидіти вдома і просто чекати, – перед пам’яттю такої людини ми схиляємося усією спільнотою, відчуваючи гіркий тягар втрати. Та Герої не вмирають – вони назавжди залишаються у наших серцях! Світла пам’ять Героєві», – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

Раніше ми розповідали, що на Харківщині загинув 28-річний доброволець з Кривого Рогу.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору