Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На Харківщині загинув 28-річний доброволець з Кривого Рогу

19 жовтня, на території Херсонської області загинув колишній атовець, доброволець Віталій Юрійович Запоронюк, мешканець села Кам’яне. Віталію було 28 років. У нього залишився 4-річний син Артем та дружина Ольга.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Криворізьку РДА.

Віталій завжди був справжнім патріотом, мужнім та безстрашним. Він брав участь в антитерористичній операції, а з початком повномасштабної війни вже 25 лютого сміливець приєднався до українського війська.

Віталій виріс у дружній багатодітній родині, його мати Тетяна Михайлівна має почесне звання «Мати-героїня».

«Від імені мешканців Криворізького району висловлюю щирі співчуття з приводу непоправної втрати родині, рідним та близьким полеглого воїна. Мужній патріот, Віталій знову став на захист рідної Батьківщини, але цього разу, на жаль, доля не була прихильною – обірвалося життя ще одного вірного сина України, ще один полинув у вирій, приєднавшись до сонму янголів-охоронців, що бережуть нас з небес. Це невимовна втрата, яку важко осягнути всі, хто любив, знав та поважав Віталія. Нехай же його подвиг в ім’я миру та свободи ніколи не буде забутим, адже ціна йому – життя… Вічна пам’ять мужньому Герою!» – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

Прощання із загиблим захисником Віталієм Запоронюком відбудеться 18 листопада о 12.00 на подвір’ї Храму святих апостолів Петра і Павла в селі Зелене Поле (вулиця Південна, 37).

Раніше ми розповідали, що після атаки дронами-камікадзе загинув криворізький гірник рудника “Суха Балка”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору