Ліниві чебуреки готувати надзвичайно просто, адже, вони робляться з лаваша і не потребують замішування тіста. В якості начинки можна використовувати різні продукти в залежності від смакових вподобань майбутніх дегустаторів.
Спеціально для шанувальників смачно поїсти та легко приготувати Інформатор пропонує рецепт швидких чебуреків.
Інгредієнти:
- 1 великий лаваш
- 1 жовток
- 350 г фаршу
- 1 цибулина
- 100 г твердого сиру
- сіль, перець
- рослинна олія
Як приготувати:
З лаваша, за допомогою тарілки виріжте круглі коржі, діаметром 15-18 см. Фарш з цибулею, обсмажте на сковороді до готовності, посоліть, поперчивши. Викладайте на одну сторону заготовки підготовлену начинку, посипте натертим сиром, змастіть край лаваша по колу жовтком, далі накрийте другою половинкою і зліпите краї. Обсмажте з двох сторін на олії.
Раніше ми розповідали, рецепт приготування сосисок у лаваші.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок