Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Швидко і смачно: готуємо чебуреки з лаваша

Ліниві чебуреки готувати надзвичайно просто, адже, вони робляться з лаваша і не потребують замішування тіста. В якості начинки можна використовувати різні продукти в залежності від смакових вподобань майбутніх дегустаторів.

Спеціально для шанувальників смачно поїсти та легко приготувати Інформатор пропонує рецепт швидких чебуреків.

Інгредієнти:

  • 1 великий лаваш
  • 1 жовток
  • 350 г фаршу
  • 1 цибулина
  • 100 г твердого сиру
  • сіль, перець
  • рослинна олія

Як приготувати:
З лаваша, за допомогою тарілки виріжте круглі коржі, діаметром 15-18 см. Фарш з цибулею, обсмажте на сковороді до готовності, посоліть, поперчивши. Викладайте на одну сторону заготовки підготовлену начинку, посипте натертим сиром, змастіть край лаваша по колу жовтком, далі накрийте другою половинкою і зліпите краї. Обсмажте з двох​  сторін на олії.

Раніше ми розповідали, рецепт приготування сосисок у лаваші.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору