Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Важкий день у Дніпропетровській області: росіяни обстріляли територію “Калібрами” та “Градами”

День 15 листопада виявився важким для мешканців Дніпропетровської області. Росіяни обстріляли територію з ракет “Калібр” й “Х-101” та РСЗВ.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на голову Дніпропетровської облради Миколу Лукашука, сьогодні росіяни поцілили ракетами по об’єкту енергетичної інфраструктури у Кривому Розі. Є масштабні руйнування. Також знеструмлено чотири шахти. Під землею були 566 шахтарів. Нині всіх вже підняли на поверхню.

Три ракети над областю наші сили ППО збили. Попередньо – це були Калібри і Х-101.

Окрім цього, вдень окупанти вдарили з «Градів» по Марганецькій громаді, що на Нікопольщині. Є постраждалий – це чоловік 1969 року народження. В нього уламкові ураження. Постраждалому надано медичну допомогу.

В громаді пошкоджено два приватні будинки, господарську споруду, електромережі.

Пообіді під обстріл потрапила і Великомихайлівська громада у Синельниківському районі. Було пошкоджено лінію електропередач, що призвело до зупинки насосної станції. Наразі електро та водопостачання в громаді відновлено.

Внаслідок перепаду напруги у системі енергоживлення у Дніпрі сьогодні стався збій в роботі територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення населення.

Роботу системи оперативно відновлено.

Раніше Інформатор писав про те, що росія випустила понад 100 ракет по території України.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору