Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На територію Польщі впали російські ракети: прем’єр-міністр країни скликав термінову нараду бюро нацбезпеки

Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький за погодженням з президентом Анджеєм Дудою терміново скликав Бюро національної безпеки з членами Комітету Ради міністрів у справах національної безпеки та оборони. Імовірно, це відбувається через російські ракети, які впали на території Польщі. В польському уряді це поки називають “кризовою ситуацією”.

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна та речника польського уряду Пьотра Мюллера, у зв’язку з кризовою ситуацією прем’єр-міністр Матеуш Моравецький, погодившись із президентом Анджеєм Дудою, розпорядився про зустріч у Бюро національної безпеки з членами Комітету з питань національної безпеки та оборони.

Він додав, що “будь-яка інформація, яка сьогодні буде представлена ​​Комітету, буде пізніше доведена до відома громадськості, якщо це буде можливо, у максимально повному обсязі”.

Що цьому передувало

Кореспондент Radio Zet раніше повідомив, що в селі Пшеводув поблизу українського кордону впали дві ракети та влучили в зерносушарки. Повідомляється навіть про загибель двох людей. На місце події прибули представники поліції, прокуратури і війська.

Водночас Radio Lublin повідомляє іншу версію. Інцидент у Пшеводові стався близько 15.40 на перевантажувальній вазі, куди заїжджають трактори з вантажами. Цю інформацію радіостанції підтвердили у місцевій поліції. За попередніми висновками, трактор, який в’їхав на ваги, раптово вибухнув. Радіо теж повідомляє про загибель двох людей.

Раніше Інформатор писав про те, що росія випустила понад 100 ракет по території України.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору