Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В Україну йде похолодання: якої погоди чекати криворіжцям на наступному тижні

В Україну йде похолодання. Вже наступної п’ятниці у Кривому Розі вдарять морози й температура повітря знизиться до істотної мінусової позначки.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на відому синоптикиню Наталку Діденко та сайт Sinoptik, зниження температури повітря відбуватиметься з понеділка поступово: у понеділок-вівторок до +3+8 градусів, а з четверга до 3 морозу-4 тепла.

14-го листопада в більшості областей України передбачається впродовж дня +3+8 градусів, проте ще тепліше повітря затримається у західних областях та у південній частині, +8+13 градусів.
Антициклон – область високого атмосферного тиску – утримуватиме будь-які опади від України, переважатиме завтра суха, навіть часто із сонцем, погода.
У вівторок в Україні побуде понеділкова погода.
А ось у середу-четвер температура повітря почимчикує до сезонного подальшого зниження і в другій половині тижня навіть вдень з’являться “мінуси” та випадатиме мокрий сніг.

У Кривому Розі температура повітря вночі знизиться до +2 у понеділок, до 0 у четвер, а у суботу взагалі до – 5 градусів морозу.

Як пише Діденко: “Ще є час підготуватися ретельніше до похолодання.
Не забувайте закривати двері та вікна на сходових клітинах, підготуйте теплішу домашню одежу, пледи, хай у термосах буде щось гаряче при вимкненому струмі, акумулюйте тепло навколо себе будь-якими безпечними та розумними способами. Наприклад, пухнастими котами”.

Про погоду у Кривому Розі 13 жовтня Інформатор писав раніше.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Алена Свірідова

Нагору