В умовах, коли росія безжально руйнує критичну інфраструктуру України, необхідно знаходити альтернативні джерела енергії для роботи важливих підприємств Кривого Рогу. Тому місцеві пекарні облаштовують свої підприємства так, щоб в жодному разі не зупиняти виробництво хліба.
Як повідомляє Інформатор з посиланням на криворізький виконком, одна із перших приватних міні-пекарень по виробництву хлібобулочних виробів «ЗВГ» готова працювати в екстремальних умовах і має альтернативні джерела для роботи обладнання та для вироблення електроенергії. Також, ми на пекарні не використовується газ, все виробництво перейшло на пелети.
Криворізька міні-пекарня відкрилася у 1996 році. На той час вона виробляла до 1 тони продукції за зміну. Зараз виробництво сягає близько 3-х тон продукції щодобово, виробляється понад 50 найменувань хлібобулочних виробів.
Раніше ми показали, як у Кривому Розі печуть хліб.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Олена Шевченко