Кривий Ріг До сайту

Старий рецепт: готуємо закуску з моркви та сиру за п’ять хвилин

Кажуть, шо нове – це добре забуте старе. Цю просту, але дуже смачну, дешеву, корисну та швидку страву дуже любили наші мами та бабусі. Час її згадати.

Реклама

Інформатор пропонує приготувати закуску з моркви та сиру. Підійде вона і щоб нафарширувати яйця до святкового столу, і щоби просто швидко перекусити у будні, навіть коли відключили електроенергію

Продукти

Реклама

дві сирі моркви;

два плавлених сирка;

три зубчики часнику;

Реклама

чорний мелений перець – за смаком;

третина чайної ложки солі;

три столові ложки майонезу.

Реклама

Приготування

Сиру моркву (середнього розміру) очищаємо, ретельно промиваємо і натираємо на середній тертці. Моркву вибирайте яскравого оранжевого кольору, вона найбільш солодка і соковита.

Плавлені сирки кладемо хвилин на 10 в морозильну камеру, щоб було легше натирати. Потім дістаємо, натираємо, як і моркву, на середній тертці.

Реклама

У миску відправляємо моркву і плавлені сирки, додаємо подрібнений часник: його можна пропустити через прес або натерти на дрібній тертці.

Все солимо і перчимо до смаку, заправляємо густим майонезом, розмішуємо. Можна додати зелень чи улюблені спеції. Смак стане яскравішим.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати гостру закуску з курячих шлуночків.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова