Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На війні загинув гірник з Кривого Рогу, який сам виховував сина

29 жовтня, на Донеччині загинув гірник Вадим Олександрович Ковтун. Йому було 37 років. Народився Вадим у селі Лозуватка. У нього залишився син.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Криворізьку районну державну адміністрацію.

Вадим здобув освіту в Лозуватській ЗОШ № 2. Після її закінчення продовжив навчання у коксохімічному технікумі в місті Кривий Ріг. Хлопець відслужив строкову службу та розпочав трудовий шлях на Центральному ГЗК, одночасно заочно навчаючись у Криворізькому металургійному інституті НМетАУ.

Знайшов свою другу половинку та одружився. А після смерті дружини сам виховував їхнього сина.

З жовтня, Вадим пішов добровольцем на фронт захищати Батьківщину та всіх, хто йому дорогий.

«Від імені мешканців Криворізького району висловлюю щирі співчуття близьким та рідним полеглого захисника. Підла й жорстока війна забрала сина у батьків відданого патріота, залишила сиротою маленького синочка українського Героя… Неможливо осягнути цю втрату, неможливо пробачити ворогові! Із невимовною скорботою ми схиляємо голови у шані перед пам’яттю мужнього воїна, який віддав життя за нашу Батьківщину, схиляємося перед його сміливістю та звитягою. Нехай світлий спомин про полеглого Героя назавжди лишиться у серцях тих, хто любив та поважав його, нехай вічною буде пам’ять про нашого захисника», – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

Раніше ми розповідали, що від отриманих поранень на Донеччині загинув 46-річний боєць з Дніпропетровської області.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору