Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У боях за незалежність України загинув мешканець села Степове Криворізького району

В боях за незалежність України загинув мешканець села Степове Гречаноподівської громади ВЕРЕМЧУК Олександр Володимирович. Йому було лише 38 років.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням Криворізьку районну державну адміністрацію.

Олександр Веремчук народився в м. Кривий Ріг. У місті працював шахтарем, потім – сталеваром. Брав участь в АТО-ООС.  В його бойовій біографії  були і Кримське, і Станиця Луганська, у Щасті трохи побув, Золоте, Гірське, Світлодарська дуга…
По закінченню контракту подався до Польщі на заробітки. Але, як тільки у лютому почалося повномасштабне вторгнення рашистів в Україну, він одразу зібрався до України – захищати Батьківщину. Перетнувши кордон, не чекав на повістку й одразу ж пішов до найближчого Львівського військкомату, де став до лав Збройних Сил України. Став старшим сержантом, командиром стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти.
30 жовтня 2022 року у боях біля міста Бахмут Донецької області Олександр Веремчук загинув.
Бойові побратими пригадують свого командира Олександра як мужнього і сміливого, авторитетного воїна, який, якщо що, затулив би собою кожного з них… А ще він був дуже позитивним та приємним у спілкуванні.
Вдома на свого Героя чекала дружина Марина та двійко дітей.
Інформатор висловлює свої щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Про загибель ліквідатора на ЧАЕС Геннадія Лавриненка Інформатор писав раніше.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

 

Нагору