Кривий Ріг До сайту

Мешканець Дніпропетровської області агітував за “визволення Донбасу від нацистів”

У місті Жовті Води Дніпропетровської області місцевий мешканець у забороненій соціальній мережі спілкувався з проросійськими активістами. Він висловлював свою  всебічну підтримку російським окупантам

Реклама

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу СБУ у Дніпропетровській області.

Колаборант розміщував пости з підтримки окупації рашистами українських територій, а також заперечував факт збройної агресії рф проти України. Пости доповнювались власними коментарями зі схваленням проведених незаконних референдумів та глорифікації дій ворожої армії з «визволення Донбасу від нацистів».
Співробітниками СБУ припинили ворожу агітацію антиукраїнського пропагандиста.Під час обшуків правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку та мобільні телефони, які використовувались в агітаційній діяльності.
Наразі в рамках розпочатому кримінальному провадженні російському прихильнику повідомлено про підозру за колабораційну діяльність за ст. 111-1 Кримінального кодексу України.
Слідство триває.

Реклама

Раніше Інформатор писав про те, що мешканець Новомосковського району закликав військовослужбовців ЗСУ здатися та погрожував їм жорстокими вбивствами.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста

Альона Свірідова

Реклама