Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мешканець Дніпропетровської області агітував за “визволення Донбасу від нацистів”

У місті Жовті Води Дніпропетровської області місцевий мешканець у забороненій соціальній мережі спілкувався з проросійськими активістами. Він висловлював свою  всебічну підтримку російським окупантам

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу СБУ у Дніпропетровській області.

Колаборант розміщував пости з підтримки окупації рашистами українських територій, а також заперечував факт збройної агресії рф проти України. Пости доповнювались власними коментарями зі схваленням проведених незаконних референдумів та глорифікації дій ворожої армії з «визволення Донбасу від нацистів».
Співробітниками СБУ припинили ворожу агітацію антиукраїнського пропагандиста.Під час обшуків правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку та мобільні телефони, які використовувались в агітаційній діяльності.
Наразі в рамках розпочатому кримінальному провадженні російському прихильнику повідомлено про підозру за колабораційну діяльність за ст. 111-1 Кримінального кодексу України.
Слідство триває.

Раніше Інформатор писав про те, що мешканець Новомосковського району закликав військовослужбовців ЗСУ здатися та погрожував їм жорстокими вбивствами.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста

Альона Свірідова

Нагору