Інформатор Кривий Ріг

Анонси

Як у Кривому Розі буде розпочинатися опалювальний сезон

Опалення в Кривому Розі дадуть 1 листопада. Тепло надходитиме поступово в житлові будинки, соціальні заклади, установи бюджетної сфери. Але це буде найскладніша війна за останні 80 років.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Раду оборони міста, для забезпечення роботи лікарень, котельних, насосних водоканалу та іншої критичної інфраструктури місто закуповує потужні генератори. Для створення Пунктів колективного обігріву в школах, ми закуповуємо генератори, буржуйки, дрова, вугілля. В місті створено стратегічний запас продуктів та медикаментів.

“Останній такий виклик для інфраструктури міста був під час Другої Світової війни. Як ви бачите, російські фашисти продовжують наносити ракетні удари по об’єктах інфраструктури по всій країні. Відверто скажу, що ситуація складна. Відповідно до цього, Національна енергетична компанія «Укренерго» проводить віялові відключення по всій країні, в тому числі, в Кривому Розі. Відключення аварійні, їх неможливо спрогнозувати. Тому.  Я не виключаю, в разі нових ударів, нам прийдеться і днями, і тижнями, і місяцями, можливо, бути без електрики і інших енергоносіїв. Ми робимо все для того, щоб вижити і перемогти”, – сказав Олександр Вілкул.

Раніше ми розповідали, як зробити обігрівачі для дому, якщо зникне електроенергія.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору