Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Рубильники не у Кривому Розі: чому в місті не було світла близько 10 годин

У місті проходять і віялові і аварійні відключення електроенергії. Це неминуче, оскільки ворог зруйнував частину енергосистеми України. Відключення проводять Укренерго та ДТЕК Дніпрообленерго. Рубильники знаходяться не у Кривому Розі. Тому в залежності від ремонтних робіт, будуть вмикати і вимикати електроенергію.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Раду оборони міста.

Енергетики, за домовленістю з нами, роблять все можливе, щоб відключення тривали не довше 4 – 4,5 годин. Там, де це відбувається довше – це аварії, які трапляються при аварійних відключеннях. Енергосистема теж не створювалася під постійну роботу в умовах аварійних відключень і постійно трапляються аварії, як, наприклад, 26 жовтня на мікрорайоні «Східний», де світла в деяких будинках не було до десяти годин. І

До того, чому не всі будинки відключають від електроенергії. Будинки, які не відключають, можуть перебувати на одній лінії з об’єктами критичної інфраструктури. А у місті намагаються об’єкти критичної інфраструктури не відключали, або відключали мінімально. Щоб не було гідроударів по трубам та батареям мешканців.

Раніше ми повідомляли, коли у Кривому Розі розпочнеться опалювальний сезон.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору