Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Верещук закликала українців за кордоном поки не повертатись додому: чому не можна та скільки чекати

25 жовтня, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук закликала українських біженців за кордоном поки не повертатися в Україну. Почекати радять принаймні до весни. Усе через те, що зима може бути складною через терористичну діяльність рф. 

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг за посиланням на Інформатор Україна.

Верещук зазначила, що рашисти почали ще активніше тероризувати цивільне населення. Причиною таких дій вона вважає невміння рф воювати з армією та постійні її програші. У зв’язку з цілеспрямованими атаками проти мирного населення, краще за можливості перезимувати за кордоном.

«Буду просити не повертатися, нам треба пережити зиму. На жаль, мережі не витримають, ви бачите, що робить росія… Не треба цього робити. Якщо є можливість – залишитися, поки що перезимувати за кордоном», – зазначила Ірина Верещук.

Подібне рішення допоможе не тільки тим, хто саме знаходиться за кордоном, але й людям, що перебувають на території України. Чим меншим буде навантаження на наші комунальні системи, тим простіше буде їх утримувати та стабілізувати.

Раніше ми розповідали, що у Кривому Розі просять підтримати петицію з перейменування вулиці на честь лікаря-захисника.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору