Кривий Ріг До сайту

Сніданок по-французьки: готуємо яєчню в хлібі

Цікавий варіант приготування звичної яєчні. Прості смажені яйця стають смачним і оригінальним бутербродом, а ще вони дуже подобаються дітям.

Реклама

Інформатор розкаже, як легко та швидко приготувати сніданок для своєї родини.

Інгредієнти:

Реклама

Спосіб приготування:

Вирізати м’якуш зі скибочок хліба.

Вершкове масло розтопити на сковороді, обсмажити на ньому хліб з двох сторін.

Реклама

Розбити яйця в виїмку в хлібі. Посолити й смажити до готовності.

Смачного!

Раніше ми розповідали, як квасити найсмачнішу капусту на зиму.

Реклама

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Реклама