Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Які тарифи на поховання померлих встановили у Кривому Розі

Для поховання померлих у Кривому Розі, уклавши договір-замовлення на організацію та проведення поховання з ритуальною службою у відділенні ритуальних послуг, замовник може отримати реквізити підприємства для оплати в банку з видачею фіскального чека, або через систему електронного банкінгу. Наразі, мінімальний перелік послуг за поховання померлого у Кривому Розі за встановленими тарифами коштує більш ніж 3000 гривень.

Для зручності мешканців, відділення ритуальних послуг облаштовано касовим апаратом, – повідомляє Інформатор з посиланням на Департамент розвитку міста.

Поховання померлого покладається на виконавця волевиявлення померлого (чоловіка, дружину, батьків (усиновителів), дітей, сестру, брата, діда або бабу, онука (правнука), іншу особу, яка зобов’язалася поховати померлого).

Особа, яка зобов’язалася поховати померлого, на підставі свідоцтва про смерть звертається згідно із статтею 8 Закону до ритуальної служби з приводу укладення відповідного договору-замовлення на організацію та проведення поховання. Договір-замовлення заповнюється в двох примірниках, один з яких передається замовнику, другий – ритуальній службі. Ритуальні послуги надаються за плату згідно з договором-замовленням.

Відповідно до рішення міської ради від 25.07.2012 №1243, Комунальне підприємство «Ритуал Сервіс Плюс» КМР визначено ритуальною службою у місті Кривому Розі.

З метою встановлення економічно обґрунтованої вартості ритуальних послуг відповідно до необхідного мінімального переліку окремих їх видів, виконкомом міської ради 17.08.2022 прийнято рішення № 601 «Про встановлення вартості окремих видів ритуальних послуг відповідно до необхідного мінімального переліку для Комунального підприємства «Ритуал Сервіс Плюс» Криворізької міської ради».

Рішення про встановлення тарифів на послуги поховання

Тарифи

Як на похованні людей наживалися мешканці Дніпропетровської області, читайте – тут.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору