Інформатор Кривий Ріг

ГРОШІ

У боях за свободу України загинув 31-річний гірник з Кривого Рогу

14 жовтня, загинув у боях за Україну 31-річний гірник Юрій Ворушило. У чоловіка залишились дружина, мати, сестра, племінниця.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Південний гірничо-збагачувальний комбінат.

Після закінчення школи, Юрій Ворушило успішно вивчився на техніка-електромеханіка у Криворізькому гірничо-електромеханічному технікумі. Вищу освіту отримав в Криворізькому національному університеті за спеціальністю «Електромеханічні системи автоматизації та електропривод». На Південний ГЗК Юрій прийшов працювати у 2015-му, де його привітно зустрів колектив центральної лабораторії контрольно-вимірювальних приладів і метрології. У червні 2022-го Юрій за власним бажанням пішов боронити Україну. 14 жовтня він перебував у селищі Новоолександрівка, де позиції наших військових атакували окупанти. В результаті мінометного обстрілу наш воїн загинув. Наприкінці серпня військовий одружився зі своєю коханою дівчиною, але прожити із нею довге й щасливе життя не встиг через російську агресію.

“Трудовий колектив Південного ГЗК щиро поділяє горе родини Юрія Ворушила та схиляє голови у великій скорботі. Нехай добрий, світлий спомин про нього назавжди залишиться у серцях рідних, колег, побратимів, усіх, хто його знав, любив та шанував. Ми пам’ятаємо, якою дорогою ціною дістається кожна хвилина мирного життя”, – висловлює співчуття Південний гірничо-збагачувальний комбінат.

Вічна пам’ять та слава полеглому Герою!

Раніше ми розповідали, що тіло 23-річного криворізького Нацгвардійця, який захищав Маріуполь повернули додому.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору