Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Чиновники хотіли продавати борошно з гуманітарної допомоги по селам Дніпропетровської області

Нахабну схему з продажу гуманітарної допомоги організували у Дніпропетровській області. Керівники тергромад хотіли продати людям майже 130 тонн борошна, які надійшли у якості гуманітарної допомоги. Через підставних осів планували реалізувати гумдопомогу за заниженою ціною, для пришвидшення продажу.

На щастя, ДБР встигли заблокувати канал незаконного продажу, – передає Інформатор.

Майже 130 тонн борошна прибуло на одну із залізничних станцій Дніпропетровщини, звідки у вигляді гумдопомоги його почали розвозити місцевим територіальним громадам.

Проте деякі керівники цих територіальних громад вирішили не везти гуманітарну допомогу людям, а продати борошно через підставних осіб за цінами нижче ринкових.

ДБР зафіксувало, як 17 тон борошна з вагонів завантажили у вантажні автомобілі, після чого його намагалися вивезти для подальшої реалізації без жодних дозвільних документів.

ДБР завадило реалізувати цю схема і наразі зібрані працівниками ДБР матеріали скеровано до ГУНП в Дніпропетровській області аби притягти до відповідальності всіх, хто причетний до розпродажу гуманітарної допомоги.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору