Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області чоловік риболовною пешнею вбив літню жінку та пограбував її

Жахливе вбивство сталося 12 жовтня у місті Покров Дніпропетровської області. У квартирі було знайдено тіло 83-річної жінки зі слідами насильницької смерті. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу Національної поліції у Дніпропетровській області.

Як з’ясували правоохоронці, злочин стався напередодні ввечері. Зловмисник запланував вбивство знайомої заздалегідь. Нічого не підозрюючи, жінка відчинила двері. Коли нападник опинився у квартирі, він накинувся на неї та став завдавати ударів риболовною пешнею для зимової вирубки ополонок. Від проникаючого поранення у шию потерпіла померла. Зловмисник виніс з квартири золоті прикраси, гроші та продукти, після цього втік.

Зловмисник виніс з квартири золоті прикраси, гроші та продукти

Зловмисник виніс з квартири золоті прикраси, гроші та продукти

Чоловік вбив та пограбував літню жінку

Чоловік вбив та пограбував літню жінку

Правоохоронці встановили, що до злочину причетний 57-річний місцевий мешканець, раніше неодноразово судимий за скоєння тяжких злочинів. Його затримали, знаряддя злочину вилучили. Чоловіку повідомили про підозру за п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція передбачає від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

Раніше Інформатор писав про те, що у Новомосковському районі поліцейські за вбивство затримали 40-річного чоловіка, який перебував у розшуку.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору