Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мешканці Кривого Рогу намагалися через ліс потрапити до Словаччини

Групу чоловіків призивного віку, які хотіли незаконно перетнути український кордон та попасти до Словаччини, затримали прикордонники Чопського загону. Це сталося в Ужгородському районі.  

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон, патрулюючи ділянку, прикордонний наряд відділення «Кам’яниця» виявив у лісі п’ятеро невідомих. Чоловіки вже встигли подолати загороджувальний паркан та рухалися у бік державного кордону. Під час затримання троє з правопорушників спробували вдатися до втечі, але прикордонники їх наздогнали.
У ході переслідування групи військовослужбовці помітили неподалік ще декількох осіб, які також рухалися в бік Словаччини. Коли вони побачили військових, також намагалися втекти та сховатися у лісі. Аби затримати цих двох втікачів, правоохоронцям довелося здійснити попереджувальні постріли вгору.
Усі затримані мали при собі паспорти громадян України. Як встановили правоохоронці, чоловіки є жителями Київщини, Харкова і Кривого Рогу  віком від 19 до 47 років. Їх доставили у прикордонний підрозділ.
Після встановлення всіх обставин справи правопорушників буде притягнуто до відповідальності за Незаконне перетинання або спробу незаконного перетинання державного кордону України.

Як встановили правоохоронці, чоловіки є жителями Київщини, Харкова і Кривого Рогу 

Як встановили правоохоронці, чоловіки є жителями Київщини, Харкова і Кривого Рогу

Раніше Інформатор писав про те, що мешканець Дніпра підробляв довідки для виїзду за кордон військовозобов’язаних.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору