Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Міноборони назвало співвідношення втрат українських та російських військ

В Міністерстві оборони України розповіли, що співвідношення втрат українських захисників та російських окупантів складає близько 1 до 6,5. А при співвідношенні 1:8 армія рф буде вже психологічно «сипатись». 

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна, заступницю міністра оборони України Ганну Маляр та командувача оперативного командування «Південь» генерал-майора Андрія Ковальчука, ворог вже у доволі складній ситуації на півдні, але розслаблятись ще не час. Навпаки – треба зібрати всю нашу силу і міць та вичавлювати російську армію з нашої землі.

Втрати рф

У неділю, 16 жовтня, втрати російської живої сили досягли ювілейної позначки – 65 тисяч дохлих окупантів. Але росія про свої втрати у війні проти України не повідомляє та намагається приховати розмір своїх втрат, визнаючи лише сотні загиблих. Зокрема, щоб активно просувати фейки про те, що в російській армії «потєрь нєт». Реальні втрати ворога можуть бути значно більшими, ніж показує офіційна статистика Генштабу ЗСУ, що демонструє очевидна паніка серед керівництва рф та пропагандистів. Також наведена статистика не враховує рашистів, які померли в лікарнях чи по дорозі до них, та поранених окупантів. Усе це дає підстави припустити, що реальні втрати ворога в рази вищі за наявні статистичні показники.

Раніше Інформатор писав про те, на що міняють життя росіян, аби кинути їх на війну в Україну.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору