Кривий Ріг До сайту

Готуємо вечерю: жульєн з грибами та куркою

Гриби і курка створені одне для одного. У цьому нескладно переконатись, якщо приготувати такий жульєн. Соковите м’ясо, ароматні гриби і пікантна сирна скоринка – це ідеальний варіант закуски для будь-якого випадку.

Реклама

Інформатор розповість рецепт смачної страви на вечерю.

Інгредієнти:

Реклама

Рецепт приготування жульєну з грибами та куркою:

1. Куряче філе відваріть до готовності. Охолодіть і наріжте соломкою. Цибулю та гриби почистіть та також наріжте соломкою.

2. Обсмажте цибулю на олії, додайте гриби та смажте 10-15 хвилин, щоб випарувалась вся рідина. Додайте філе, посоліть, поперчіть та зніміть з вогню.

Реклама

3. На сухій сковорідці обсмажте борошно. Додайте вершки, посоліть, поперчіть та доведіть соус до кипіння. Додаємо в соус гриби з цибулею та куркою. Перемішайте і зніміть з вогню. Натріть сир на тертці.

4. У форму для випічки викладіть масу з грибів та м’яса, посипте сиром. Ставте в розігріту духовку та випікайте 30 хвилин до золотистого кольору. Форму не накривайте кришкою. Подавайте гарячим.

Раніше ми розповідали, як приготувати паляницю.

Реклама

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Реклама