Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Рецидивіст з Дніпропетровської області привів до себе додому маленьких дівчат “подивитися на цуценят”

3 жовтня приблизно о 19:50 мешканець одного з селищ Синельниківського району Дніпропетровської області запросив до себе додому двох дівчаток 7-ми та 4-х років ніби то подивитися на цуценят. Чоловіку було 37 років і він вже мав проблеми з законом за скоєння аналогічного злочину.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області.
Правоохоронці встановили, що чоловік зловживаючи довірою запросив до себе в гості двох дівчат 4 та 7 років. Після чого погрожуючи побиттям він почав зв’язувати руки старшій дівчинці. Скориставшись тим, що нападник відволікся, 4-річна дівчинка втекла додому. Вона розповіла про все батькам, які й виявили її подругу у будинку нападника. Після чого визвали на місце злочину правоохоронців.
Проведеними оперативними заходами поліцейські Синельниківського районного управління поліції затримали причетного до злочину. Ним виявився 37-річний чоловік, який три місяці назад звільнився з місця позбавлення волі. Засуджений він був за аналогічний злочину.

Затриманого повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Невдовзі підозрюваному буде обрано запобіжний захід.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області вихователь дитячого будинку розбещував вихованку.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста

Альона Свірідова

Нагору