Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Трагічна доба для Дніпропетровської області: росія вбила і поранила мирних мешканців

Вночі 29 вересня, армія рф вбила родину. Двоє жінок і двоє дітей стали жертвами російського терору.Рятувальники завершили пошукові роботи та розбір завалів на місці прильоту.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на голову Дніпропетровської облради Миколу Лукашука.

Вже встановлено, що по Дніпру вдарили ракетами Х-22. За даними Повітряних Сил ЗСУ, бойова частина однієї ракети важить 900 кг. 900 кілограмів – на мирну сім‘ю із дітьми… Світла пам‘ять загиблим і сил їхнім близьким, щоб пережити це горе.

Семеро людей дістали поранення. Постраждалим – від 12 до 65 років. Їм надано медичну допомогу, двоє людей перебувають під наглядом лікарів.

Як повідомлялося раніше, внаслідок обстрілу промислової інфраструктури в Зеленодольській громаді, що у Криворізькому районі, постраждали 19 осіб. Є пошкодження адміністративних будівель, понівечено майже три десятки легкових автівок. На місці виявлено касетні боєприпаси.

Щодо інших районів області – день без обстрілів.

Окупаційна армія російської федерації буде відповідати за всі злочини. Якщо хочуть жити – мусять здатися. Інакше будуть утилізовані нашими ЗСУ.

Закликаю наших громадян – будь ласка, реагуйте на сигнали тривоги. Особливо в наступні декілька днів. Ворог готується визнати окуповані території, на яких провели «референдуми», частиною рф. Хтозна, що спаде на думку цим нелюдям. Тому нагадую – або укриття, або правило двох стін, або хоча б паркінг, якщо ви будете в цей момент на вулиці. 

ЗСУ помстяться за кожного вбитого українця. А нам своє робити, продовжуємо працювати задля держави. Україна переможе.

Раніше ми повідомляли, що на фронті загинув гірник і батько трьох дітей з Кривого Рогу.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору