Кривий Ріг До сайту

Як повернути собі літо:готуємо рецепт десерту з персиком від Ектора Хіменеса – Браво

У літню пору все здається гарнішим. Хочеться любити й творити, сидіти на березі моря, їсти сезонні фрукти та запасатися вітамінами на весь рік. Однак коли приходять осінні будні, часом хочеться повернутись у ті чудові моменти хоча б на хвилинку. 

Реклама

Інформатор пропонує приготувати рецепт чудового літнього десерту від Ектора Хіменеса – Браво.

Інгредієнти:

Реклама

Рецепт десерту:

Персик потрібно розрізати навпіл та залити на десять хвилин коньяком.

Малину змішати з цукром і водою у сотейнику та прогрівати протягом восьми хвилин, після чого перебити й процідити через сито. Завдяки цьому процесу вийдуть малинові кулі.

Реклама

Потім потрібно дістати персик з коньяку та обсмажити його, бажано на грилі.

У кінці зібрати десерт досить просто: викласти на тарілку персик, малинове кулі, а зверху – кульку морозива та мигдалеві пластівці.

Раніше ми розповідали, про рецепт пиріга «Равлик».

Реклама

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу та України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Євгенія Глубінок

Реклама