У літню пору все здається гарнішим. Хочеться любити й творити, сидіти на березі моря, їсти сезонні фрукти та запасатися вітамінами на весь рік. Однак коли приходять осінні будні, часом хочеться повернутись у ті чудові моменти хоча б на хвилинку.
Інформатор пропонує приготувати рецепт чудового літнього десерту від Ектора Хіменеса – Браво.
Інгредієнти:
- персик — 1 шт.
- малина — 100 г
- вода — 20 г
- цукор — 40 г
- морозиво — 1 кулька
- коньяк — 10 г
- мигдалеві пластівці — 10 г
Рецепт десерту:
Персик потрібно розрізати навпіл та залити на десять хвилин коньяком.
Малину змішати з цукром і водою у сотейнику та прогрівати протягом восьми хвилин, після чого перебити й процідити через сито. Завдяки цьому процесу вийдуть малинові кулі.
Потім потрібно дістати персик з коньяку та обсмажити його, бажано на грилі.
У кінці зібрати десерт досить просто: викласти на тарілку персик, малинове кулі, а зверху – кульку морозива та мигдалеві пластівці.
Раніше ми розповідали, про рецепт пиріга «Равлик».
Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу та України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг
Євгенія Глубінок