Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі невідомі вкрали покриття з баскетбольного майданчика клуба

Коли ворог руйнує все те добре та прекрасне, що створено руками українців, особливо боляче, коли те саме, тільки у мікромасштабах, роблять самі українці. У цьому випадку це стосується пограбування Криворізького баскетбольного спортивного клубу Red Rock.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на президента клубу Микити Матухно, за той тиждень, що у місті йшли дощі, баскетболісти не тренувалися. А коли він, скучивши за дітьми та спортсменами, у гарному настрої прийшов на баскетбольний корт, розташований на хокейному майданчику, то почув, що їх пограбували.

Як пише Микита: “Якісь тварі просто вкрали частину майданчика, відірвавши гумові плити. Вони пограбували не просто стадіон, вони пограбували кожного, хто доклав стільки зусиль, хто грав на цьому майданчику, чиї діти там грали та навіть тих, чиї діти ще не грали, але вони обов’язково б пройшли, через наші заходи”.

Невідомі вкрали частину майданчика

Невідомі вкрали частину майданчика

Звичайно, буде подана заява до поліції. Але Матухно просить всіх тих, хто міг бачити, чути щось про цей злочин, не мовчати, а сповіщати клуб.

“Велика ймовірність того, що це хтось з місцевих, може вкрали на дачу, може в приватний будинок. Немає значення, хто це зробив, важливо, що б ці покидьки були покарані. Він/вони вкрали не гуму, вони вкрали емоції багатьох поколінь дітей” – написав він.

Раніше Інформатор писав про те, що вандали викопали кипарис у парку Мершавцева

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору