Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Тяжкий день: п’ять ракет “Іскандер” над областю, двоє загиблих мешканців Криворізького району і серйозні руйнування

Українська ППО збила три з п’яти крилатих російських ракет. Їх рештки виявили в Синельниківському в Кам’янському районах. Вдень ракети вгатили по Криворізькому району є масштабні руйнування. Через артилерійський обстріл загинули двоє чоловіків, ще один в лікарні.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на голову Дніпропетровської облради Миколу Лукашука.

У Зеленодольській громаді вдень стався вогневий обстріл цивільних об’єктів. 62-річний чоловік перебував у підвалі, а 48-річний – порпався у гаражі. Обоє загинули. Ще один чоловік (йому 54 роки) вийшов на подвір‘я власного дому, коли його застав обстріл. Нині постраждалого ушпиталено в стані середньої важкості. В громаді зруйновано один будинок, господарча споруда та непрацююча водонапірна вежа.

Рештки збитої нашим ППО ракети знайшли у Синельниківському районі. Уламки ще однієї – знайдені у Кам’янському районі. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Надвечір ворог двічі обстріляв Марганецьку громаду – зі ствольної артилерії та «Градів». Зруйнований один приватний житловий будинок та газопровід. Двох людей ушпиталено.

В інших районах Дніпропетровщини – без надзвичайних подій.

“Сьогодні путін заявив, що готовий до переговорів. Він розуміє, що росія вже програла. При оголошенні загальної мобілізації його режим рухне. Окупанти дезертирують, воюють найманці «чвк вагнер». В мережі «гуляє» відео, як поплічник російського режиму пригожин вербує на війну в‘язнів рф (ґвалтівників, вбивць, крадіїв). Такі «злиті» відео свідчать про початок розпаду режиму. Фінал путінської ери наближається. Бо українці воюють за свою свободу та незалежність, а росіяни – за гроші та пральні машини”, – сказав Лукашук.

Раніше ми повідомляли, чи загрожує мешканцям Кривого Рогу “почервоніння” річки Інгулець.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Олена Шевченко

Нагору