Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Президент Зеленський потрапив у ДТП: який стан криворіжця

Стало відомо, що 15 вересня кортеж Президента України зіштовхнувся з легковиком на дорозі у Києві. Нашого земляка Зеленського оглянули медики – серйозних травм Президент не отримав. Натомість водія легковика до лікарні забрала “швидка”. Відомо, що у нього серйозні травми. Наразі, подробиці ДТП не розкриваються.

Про ДТП написав прес-секретар президента Сергій Никифоров, також з’явилося відео подій аварії від очевидців. Наразі зазначається, що зіткнення сталося між легковим авто та машиною Президента України разом із автомобілями супроводу. Деталі пригоди не називаються, як і всі обставини, – пише Інформатор.

«Медики, що супроводжують Главу держави, надали водію легковика невідкладну допомогу та передали кареті швидкої. Президента оглянув лікар, серйозних ушкоджень не виявлено», – зазначив Сергій Никифоров.

Він додав, що обставини ДТП будуть з’ясовувати правоохоронці. Питання полягає і в тому, що робив водій легкової машини на дорозі під час комендантської години.

Очевидці події оприлюднили кадри з місця пригоди. Судячи з них, водій легкового авто отримав доволі серйозні ушкодження. На записах видно, як йому надають допомогу, після чого «швидка» забирає його до лікарні.

Додаткові деталі залишається чекати від медиків та правоохоронців. Поки невідомо, кого можуть визнати винним в аварії.

Нагадаємо, що 14 вересня армія рф нанесла ракетний удар по рідному місту Зеленського. Він різко відреагував на атаку. 

Олена Шевченко 

Нагору