Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Маленька собака хаскі випала з вікна 6-го поверху криворізької багатоповерхівки

На мікрорайоні Зарічний знайшли песика породи хаскі, який випав з вікна 6-го поверху. Чотирилапа вижила, але зазнала переломів. Захисники тварин відвезли песика до ветеринарної клініки, а от власниця навіть не одразу приїхала до своєї хаскі. Зоозахисники звернулися до поліції, з приводу неналежного поводження з тваринами.

Як повідомляє Інформатор, наразі поліція проводить перевірку.

“З 9 ранку до 12 дня, поки ми не приїхали, собаці ніхто не допоміг, всі проходили повз. Собаку ми госпіталізували до поліклініки. Обстежили. Діагноз: переломовивих крижів. Це просто диво, що вона вижила. Коли ми були у клініці, через 5 годин після події з’явилася власниця. Людина неадекватна і судячи зі всього, сім’я неблагополучна. Собака власницю боїться, забилася в куток і сходила по маленькому. Лікар хотів викликати охорону, дівчина дуже дивно себе поводила. Видно, що до собаки було погане відношення.

Паспорт на собаку є, але порожній. Щеплень та обробок не робили. Собаку годували кістками та спинами. Господарі проговорилися, що собака потрібна була для розведення. За словами сусідів, собаку били. Невідомо сама вона випала або викинули. Собачці всього 10 місяців, вона невеликого розміру і сама випасти, я думаю, не могла”, – розказали зоозахисники.

Підсумок такий: Мінімум місяць утримання в клітці, щоб не посилити перелом. Буде зроблено УЗД внутрішніх органів. Собаку потрібно прищепити, обробити від паразитів і стерилізувати лікування в стаціонарі.

Очі собаки, які спонукають подумати про наше ставлення до тварин

Песик дуже наляканий

Рентген травмованого песика

Забитий шлунок собаки

Хаскі транспортують до ветеринарної клінікі

Як у Кривому Розі рятують песика з передової, ми писали раніше.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Олена Шевченко

Нагору