Картопля і м’ясо – ідеальне поєднання ситної вечері. Деруни з фаршем готувати дуже просто, а головне що їх полюбляють всі. Ектора Хіменес-Браво ділиться своїм секретом ідеальних м’ясних дерунів.
Реклама
Інформатор пропонує приготувати страву нашвидкоруч за рецептом відомого кулінара.
Інгредієнти:
– 3 картоплини;
– 200 г фаршу (свинина та яловичина);
– 20 г зеленої цибулі;
– 10 г петрушки;
– 1 куряче яйце;
– 2 г сухого часнику;
– 2 г паприки;
– 2 г меленого чорного перцю;
– 2 г солі.
Реклама
Приготування:
- Ретельно помити картоплю й почистити від шкірки. Натерти картоплю на грубій тертці й відцідити зайвий сік.
- Цибулю дрібно наріжте й змішайте з картоплею. Додайте нарізаної петрушки та вибийте яйце – перемішайте масу.
- Ретельно перемішайте всі інгредієнти, включно зі спеціями та фаршем.
- Розігрійте сковорідку з невеликою кількістю олією та обсмажте деруни з обох сторін до готовності.
- Подавайте деруни до столу зі сметаною.
Раніше ми розповідали, як приготувати бендерики з м’ясом.
Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу та України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.
Реклама
Олена Шевченко