Кривий Ріг До сайту

У Дніпропетровській області водій бензовоза врізався у дерево та загинув

12 вересня опівдні на трасі Знам’янка – Луганськ – Ізварине сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій бензовоза ГАЗ-53 врізався у дерево та загинув.

Реклама

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

12-го вересня о 12:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автошляху М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине між селами Миколаївка та Дмитрівка Синельниківського району, сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій бензовоза, вірогідно, не впорався з управлянням, виїхав на узбіччя, врізався у дерево та опинився затиснутим у кабіні.

Реклама

Рятувальники, які приїхали за викликом, за допомогою шанцевого інструменту деблокували водія з автомобіля та передали працівникам екстреної медичної допомоги. Нажаль, постраждалий чоловік, 1965 року народження помер по дорозі до лікарні.

На автошляху М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине між селами Миколаївка та Дмитрівка Синельниківського району, сталося ДТП

Водій бензовоза врізався у дерево

За допомогою спецінструмента рятувальники дістали постраждалого

Постраждалий помер по дорозі до лікарні

Обставини трагедії з’ясовує поліція.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області автомобіль Ford перекинувся на дах, а водій опинився заблокованим елементами кузова.

Реклама

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Реклама