Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області водій бензовоза врізався у дерево та загинув

12 вересня опівдні на трасі Знам’янка – Луганськ – Ізварине сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій бензовоза ГАЗ-53 врізався у дерево та загинув.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

12-го вересня о 12:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автошляху М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине між селами Миколаївка та Дмитрівка Синельниківського району, сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій бензовоза, вірогідно, не впорався з управлянням, виїхав на узбіччя, врізався у дерево та опинився затиснутим у кабіні.

Рятувальники, які приїхали за викликом, за допомогою шанцевого інструменту деблокували водія з автомобіля та передали працівникам екстреної медичної допомоги. Нажаль, постраждалий чоловік, 1965 року народження помер по дорозі до лікарні.

На автошляху М-04 Знам’янка - Луганськ - Ізварине між селами Миколаївка та Дмитрівка Синельниківського району, сталося ДТП

На автошляху М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине між селами Миколаївка та Дмитрівка Синельниківського району, сталося ДТП

Водій бензовоз варізався у дерево

Водій бензовоза врізався у дерево

За допомогою спецінструмента рятувальники дістали постраждалого

За допомогою спецінструмента рятувальники дістали постраждалого

Постраждалий помер по дорозі до лікарні

Постраждалий помер по дорозі до лікарні

Обставини трагедії з’ясовує поліція.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області автомобіль Ford перекинувся на дах, а водій опинився заблокованим елементами кузова.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору