Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Криворіжці можуть оформити допомогу по безробіттю у “Дії”: як

В наш складний час багато українців й криворіжців у тому числі лишилися роботи, а, значить, і засобів для існування. Для таких людей державна допомога по безробіттю є єдиним засобом вижити.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на департамент соціальної політики Криворізького міськвиконкому, оформити його можна навіть не виходячи з дому за допомогою додатку “Дія”.
Що для цього треба зробити?
В Дії заходимо в розділ «Послуги» та обираємо категорію «Допомога по безробіттю». Далі – «Отримати статус безробітного» де уважно ознайомившись з наведеною інформацією натискаємо на «Почати». Пройшовши всю покрокову послідовність реєстрації, все, що залишиться Вам зробити наостанок – це підтвердити правильність даних, натиснувши на «Готово».Рішення щодо надання статусу безробітного та щодо призначення відповідних виплат приймає Державний центр зайнятості, про що Ви отримаєте повідомлення на електронну пошту. Самостійно відстежувати статус заяви в реальному часі можна в особистому кабінеті на порталі Дія, але така можливість надається тільки в глобальній версії Дії, тобто комп’ютером.
Контакти інспекції з питань праці та зайнятості
департаменту соціальної політики виконкому Криворізької міської ради:
тел.: 067 838 38 39, (0564) 92 02 24.

Раніше Інформатор писав про те, що у додатку «Дія» з’явилося цифрове пенсійне посвідчення.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу та України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Альона Свірідова

Нагору