Надвечір після роботи готувати вечерю зовсім не хочеться. Але ж родина хоче поїсти і поїсти смачно.
Інформатор пропонує легкий, смачний та бюджетний рецепт картопельки з овочами, яка готується буквально за 10 -15 хвилин. Таку ваша сім’я ще не коштувала.
Картопля з овочами за 10 хвилин
Продукти
- картопля, 800 г;
- морква та цибуля по 1 шт;
- грудка куряча 300 г;
- яйце, 1 шт;
- сіль, перець, зелень;
- масло вершкове, 50 г
- сухарі мелені
Приготування
Картоплю ріжемо великими шматками і відварюємо у підсоленій воді до готовності.
Моркву ріжемо дрібним кубиком, цибулю також дрібними шматочками.
Вершкове масло розтоплюємо в сковороді і тушкуємо моркву до м’якості, змішуємо з цибулею, пасеруємо.
М’ясо ріжемо шматочками і додаємо до овочів, перемішуємо. Солимо за смаком і перчимо.
Картоплю перетворюємо на пюре, додаємо м’ясо з овочами і дрібно рубану зелень, вимішуємо.
Вбиваємо в масу яйце, перемішуємо.
Формуємо котлети та обвалюємо їх у сухарях.
Розтоплюємо масло та обсмажуємо котлети з двох сторін до рум’яності.
Подаємо з улюбленим соусом та салатом.
Раніше Інформатор писав про те, як приготувати справжній гетьманський борщ.
Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.
Альона Свірідова