Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Смакота нашвидкоруч: готуємо сирні коржі до сніданку

Сніданок – це час коли дорога кожна хвилина. Але сім’ю треба нагодувати. І тут господині прийдуть на допомогу свіжі коржі. Стане цей рецепт у пригоді й увечорі, коли захочеться чогось смачненького до чаю.

Інформатор пропонує швидких, але дуже смачних сирних коржів

Продукти

150 г будь-якого сиру до смаку

2 склянки борошна пшеничного

1 склянка кефіру

по 1/2 ч. л. цукру, солі та соди.

Приготування

Теплий кефір налити в глибоку миску, всипати цукор, сіль та соду, перемішати і на 5хв залишити суміш.

На дрібній тертці потерти сир, разом з борошном додати його до маси кефіру і замісити тісто, працюючи спочатку ложкою, потім вимішуючи тісто протягом 3 хв руками.

Розділити приготовлене тісто на 5 рівних частин, розкотити з кожної коржик.

Обсмажити коржі по черзі до зарум’янювання на сковороді з невеликою кількістю олії під кришкою на середньому вогні близько 2-3хв.
За бажання, наприкінці замісу в тісто можна додати «наповнювачі»: це може бути шинка, зелень, ковбаса і т.д.
Подавати коржики гарячими.
Раніше Інформатор писав про те, як приготувати ліниві хачапурі.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Альона Свірідова

Нагору