Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Розвідувальний безпілотник “Орлан-10” виявили на території Дніпропетровської області

Російська армія за день обстріляла Зеленодольськ у Криворізькому районі, поранила 9-річного хлопчика, який помер на операційному столі. Також у важкому стані залишаються ще 11 осіб. На території Синельниківського району знайшли російський безпілотник «Орлан-10», який переважно використовується для розвідки.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на голову Дніпропетровської облради Миколи Лукашука, “Орлан-10” призначений для ведення спостереження за протяжними і локальними об’єктами у важкодоступній місцевості. Дальність польоту «Орлан-10» досягає 600 км, а тривалість – до 16 годин. Знайдений сьогодні безпілотник вже передано ЗСУ.

“На решті територій області обстрілів не зафіксовано. Радіаційний фон у Дніпропетровщині лишається в межах норми. Всіх кордони Дніпропетровщини – під повним контролем ЗСУ”, – запевняє Лукашук.

“Наголошую, загроза ракетних ударів лишається високою. Ми бачимо наскільки вправно наше ППО «відкалібровує» удари ворога. Однак це не привід нехтувати правилами безпеки. Чуєте сигнал тривоги – в укриття”, – закликає Микола Лукашук.

Віримо у Збройні сили України, підтримуємо Президента й разом рухаємось до Перемоги.

Про хлопця, в руках якого розірвався снаряд, ми писати раніше.

Дізнайтесь головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Олена Шевченко

Нагору