Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Армія рф накрила “Ураганами” село Інгулець

Село Інгулець знаходиться у Широківській громаді і саме туди 3 вересня російські війська вдарили “Ураганами”. Росіяни зруйнували житлові будинки. На щастя обійшлося без жертв і постраждалих. На Криворізькому напрямку ситуація напружена але повністю під контролем ЗСУ.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на ОК “Південь”.

“У Криворізькому районі під ворожий вогонь важкої артилерії та «Урагану» потрапила Широківська громада і Інгулець. Є руйнування приватних будинків. Люди неушкоджені”, – повідомив речник ОП “Південь”.

Обстановка в операційній зоні на південнобузькому напрямку залишається напруженою та динамічною. Ворог продовжує оборонні дії, втрачаючи логістику, можливості підтягування резервів і моральний дух.

Загроза ракетних ударів залишається актуальною і з моря, і з повітря, і з тимчасово окупованого суходолу. Ворог не припиняє практики підступних обстрілів мирних населених пунктів в тилових районах, тож дії за сигналами тривоги мають бути чіткими і швидкими, не наражайте себе на небезпеку, дослухайтесь до обмежень воєнного стану. Будьте пильні і свідомі, отримуючи та поширюючи інформацію, щоб не орієнтувати ворога, не ширити паніку, підтримувати і допомагати Силам оборони.

Раніше ми повідомляли, що на війні загинув екс-депутат Інгулецької райради.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Олена Шевченко

Нагору