Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Ковід ніхто не відміняв”: криворіжців закликали вакцинуватися

Настала осінь, а разом з нею різке похолодання і збільшення зараження вірусними захворюваннями. Одним з таких є Covid-19. У Кривому Розі почастішали випадки коронавірусної хвороби. Тому мешканців міста закликають не чекати і вакцинуватися.

Як повідомляє Інформатор, про статистику захворювання на ковід, розказав під час брифінгу начальник ВА Кривого Рогу Олександр Вілкул.

В Європі та Україні знов стрімко зростає рівень захворюваності на коронавірус. В Польщі зараз хворіють понад 730 тис людей, в Німеччині – більше 720 тис. За даними Міністерства охорони здоров’я, в Україні майже 23 тис людей хворих на COVID-19.

“Динаміка негативна. В Кривому Розі за минулу добу зареєстровано 12 нових випадків коронавірусної хвороби. З діагнозом Covid-19 в лікарнях лікуються вже 42 пацієнта. Дякувати Богові, у нас наразі ситуація не така складна, як у Європі. Але ви розумієте ризики! Це ж не перша хвиля. Ви ж розумієте, що воно до нас прийде.

Тому необхідно вакцинуватись. Ідіть у найближчій пункт щеплень чи центри масової вакцинації. Щеплення — добровільні й безоплатні. У нас все налагоджено, вакцина є. Бережіть себе та своїх близьких, не потрібно хворіти, особливо під час війни”, – закликав Вілкул.

Де у Кривому Розі знаходяться пункти щеплення від Covid-19, читайте – тут.

Дізнайтесь головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Олена Шевченко

Нагору