Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Військово-біологічні бази в Україні, обстріл шкіл ЗСУ – які “вкиди” розповсюджували російські ЗМІ

Схоже, що фантазія російських пропагандистів вичерпується. Інакше чим ще можна пояснити новий “вкид” про “військово-біологічні бази США” на території України.

Про це, чим “промивали мозок” росіян в останній день літа цього року, розповість Інформатор з посиланням на Центр протидії дезінформації.

Дезінформація
МІ рф повідомили, що «розвідка т.зв. днр знайшла документи, що підтверджують діяльність військово-біологічних баз США на території України до 2014 року… [наразі] американські спецслужби намагаються приховати інформацію, що залишилася».
 Маніпуляція
В МО рф опублікували адреси розташування всіх шкіл тимчасово окупованих територій України та заявили: «вимагаємо від усієї міжнародної спільноти вжиття ефективних заходів для недопущення обстрілів шкіл київським режимом та виключення цих об’єктів із зони ураження вогневими засобами».
Маніпуляція
Представник МЗС рф о.карпович заявив: «розрахунок Заходу під час розв’язання санкційної війни проти рф полягав у тому, що Західні уряди зможуть дозволити собі піти на будь-які заходи, спрямовані на дестабілізацію ситуації в росії, [однак] продовжать користуватися всіма побутовими благами… періоду конструктивного діалогу з Москвою».

Про те, які фейки російські ЗМІ розповсюджували 30 та 31 серпня Інформатор писав раніше.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору