Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Україна не є незалежною, а у Харкові атаковані лише об’єкти, зайняті ЗСУ: опубліковані свіжі фейки російських ЗМІ

Коли читаєш, що пишуть російські ЗМІ про Україну, розумієш, що росія дійсно є повним ідеологічним наслідувачем СРСР. Адже в СРСР стверджували, що більшістю недружніх їм  країн керує “загниваючий Захід”, а радянські війська ніколи не стануть стріляти по мирних будинках.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Центр протидії дезінформації, станом на ранок 31.08.2022 окупанти поширили:
Дезінформацію
Заступник Постійного представника рф при ОБСЄ м.буякевич заявив: «говорити про якусь незалежність України… не доводиться. Після організованого з-за кордону кривавого збройного державного заколоту в лютому 2014 року над цією країною було встановлено зовнішнє управління».
Фейк
ЗМІ рф повідомили, що в центрі Харкова «було атаковано об’єкти, зайняті ЗСУ… [однак] українська сторона показала лише частину пошкоджених будівель, приховавши реальні цілі ЗС рф… така тактика спостерігається від початку [війни], що підтвердила організація Amnesty International у своїй великій доповіді».
Маніпуляцію
Колаборант-«керівник» ТОТ Запорізької області а.кольцов заявив: «усі органи влади, зокрема парламент, будуть сформовані на звільненій [окупованій ЗС рф] території Запорізької області… все в регіоні [здійснюватиметься] відповідно до російського законодавства».

Раніше Інформатор писав про те, які фейки розповсюджували російські ЗМІ станом на 30 серпня.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору