Кривий Ріг До сайту

Замість ковбаси: готуємо ніжний рулет з курячого фаршу

Ковбаса є найшвидшим способом перекусити. Найшвидшим, але не найкориснішим. 

Реклама

Щоб мати вдома смачну, якісну, але корисну заміну ковбасі Інформатор рекомендує готувати курячий рулет, тим більше, що продукти для нього потрібні найдоступніші, та й часу піде небагато.

Ніжний рулет з курячого фаршу. 

Реклама

Продукти 

Фарш із курятини – 1 кг.;

Цибуля ріпчаста – 150 гр.;

Реклама

Часник – 2 зубки;

Молоко коров’яче – 150 мл;

Манна крупа – 4 ст. л.;

Реклама

Яйце куряче – 1 шт.;

Кетчуп домашній – 4 ст. л.;

Перець чорний;

Реклама

Сіль кухонна;

Базилік сушений – ¼ ч. л.;

Вустерський (або інший дуже гострий) соус – 2 ст. л.

Приготування

Наріжте цибулю дрібними кубиками, часник подрібніть.

До фаршу додайте манну крупу, часник, цибулю, 150 мл молока, 3 ст. л. кетчупу, яйце, спеції за смаком. Добре вимішайте суміш та відпроавте на годину – дві до холодильника, щоб складові добре “подружилися”.

Візьміть форму для запікання прямокутної форми або зробіть за допомогою фольги рулет.

Випікати 40 хвилин в розігрітій духовці до 190 градусів. Потім перевірте чи готовий рулет, для цього проштрикніть його дерев’яною паличкою, повинен виділятися прозорий сік.

Намастіть готовий рулет 1 столовою ложкою кетчупу та продовжуйте запікати ще 5 хвилин при температурі 200 градусів.

Охолодіть, наріжте і можна класти на хліб. Ковбас з магазину вам точно більше не захочеться.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувти борщову заправку на зиму.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова