Сезон помідорів триває. Страви з цих чудових корисних овочів щоденно з’являються і на сніданок, і на обід, і на вечерю.
І якщо звичайні салати вже надоїли, Інформатор пропонує приготувати мариновані помідори по-італійськи за 30 хвилин. Якщо зробити їх із різнокольорових помідорів, то ця страва може стати прикрасою святкового столу.
Продукти
Помідори (краще різних сортів) – 10 шт.
Часник – 4 зуб.
Сіль – 1 ч.л.
Цукор – 1 ч.л.
Діжонська гірчиця – 2 ч. л.
Оливкова олія – 2 ст. л.
Оцет – 1 ст. л.
Чорний перець (мелений) – за смаком
Зелень (італійські трави, базилік) – 2 ст.л.
Приготування
Наріжте помідори. Викладіть їх у каструлю.
В окремій мисці змішайте всі інгредієнти для маринаду. Полийте сумішшю помідори.
Накрийте каструлю кришкою і відправте на півгодини в холодильник.
Подаючи страву до столу, посипте зверху зеленню.
Про те, як приготувати піцу на сковороді за 10 хвилин, Інформатор писав раніше.
Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг
Альона Свірідова