Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Літні делікатеси: готуємо мариновані помідори по-італійськи

Сезон помідорів триває. Страви з цих чудових корисних овочів щоденно з’являються і на сніданок, і на обід, і на вечерю.

І якщо звичайні салати вже надоїли, Інформатор пропонує приготувати мариновані помідори по-італійськи за 30 хвилин. Якщо зробити їх із різнокольорових помідорів, то ця страва може стати прикрасою святкового столу.

Продукти

Помідори (краще різних сортів) – 10 шт.

Часник – 4 зуб.

Сіль – 1 ч.л.

Цукор – 1 ч.л.

Діжонська гірчиця – 2 ч. л.

Оливкова олія – 2 ст. л.

Оцет – 1 ст. л.

Чорний перець (мелений) – за смаком

Зелень (італійські трави, базилік) – 2 ст.л.

Приготування

Наріжте помідори. Викладіть їх у каструлю.

В окремій мисці змішайте всі інгредієнти для маринаду. Полийте сумішшю помідори.

Накрийте каструлю кришкою і відправте на півгодини в холодильник.

Подаючи страву до столу, посипте зверху зеленню.

Про те, як приготувати піцу на сковороді за 10 хвилин, Інформатор писав раніше.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Альона Свірідова

Нагору