Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Трагічне “весільне перехрестя”: у Кривому Розі зіштовхнулися Mercedes і Daewoo Lanos

20 серпня близько 10:00 на «весільному перехресті» по вулиці Волгоградська та Одеська сталася аварія. Mercedes врізався у Daewoo Lanos. На щастя, серйозних травм ніхто не отримав.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Перший Міський, водій автомобіля Daewoo Lanos рухався з площі Володимира Великого та повертав ну вулицю Одеську. Водночас керманич автомобіля Mercedes-Benz рухався головною дорогою у зворотний бік, до Володимира Великого. Під час маневру водій Lanos за правилами дорожнього руху не пропустив «німця», чим спричинив зіткнення. Від удару Mercedes винесло на узбіччя.

Відомо, що у Daewoo Lanos знаходився водій та його дружина-пасажирка. Попередньо відомо, що вони переселенці з Херсонщини. Пара відбулася легким переляком, а от водій Mercedes-Benz в результаті удару отримав вивих пальця та кілька забоїв.

Внаслідок аварії у Daewoo Lanos відірвало бампер та вивернуло праве переднє колесо, також розбита права передня фара. У Mercedes-Benz розбитий бампер, потрощений капот та розбита ліва передня фара.

На місці події працюють поліцейські та спеціалісти «швидкої». Постраждалому водієві «німця» надали першу необхідну допомогу.

У Mersedes побита фара і капот

Аварія на “весільному перехресті”

Раніше ми повідомляли про жахливу аварію за участі мотоциклістів.

Нагадаємо, що на “весільному перехресті” регулярно трапляються ДТП.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Олена Шевченко

Нагору