Слойки з яблуками та корицею – чудова випічка з листкового тіста до Спасу.
Реклама
Інформатор рекомендує приготувати прості та швидкі смаколики вдома.
Інгрідієнти :
Реклама
- тісто листкове 500 г
- яблука 3-4 шт.
- ванільний цукор 100 г
- кориця ½ шт.
- цукор 40 г
- яйце 1 шт.
Спосіб приготування :
- Тісто розморожуємо при кімнатній температурі десь около години.
- Готуємо начинку – яблука нарізаємо тонкими дольками.
- Розгортаємо та розкатуємо тісто.
- Тісто ділимо на чотири частини. На одну із сторін викладаємо яблука,на другій стороні робимо надрізи у тісті. Яблука посипаємо корицею та ванільним сахаром та накріваємо другою половиною тіста.
- Готові слойки викладаємо на пергамент та змащуємо яйцем зверху.
- Випікаємо в розігрітій духовці при температурі 180 градусів 25-30 хвилин.
Чудових свят,гарного настрою та смачного!
Дізнайтесь головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.
Реклама
Євгенія Вікторівна