Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Готуємо смаколики до Яблучного Спасу

Слойки з яблуками та корицею – чудова випічка з листкового тіста до Спасу.

Інформатор рекомендує приготувати прості та швидкі смаколики вдома.

Інгрідієнти :

  • тісто листкове 500 г
  • яблука 3-4 шт.
  • ванільний цукор 100 г
  • кориця ½ шт.
  • цукор 40 г
  • яйце 1 шт.

Спосіб приготування :

  1. Тісто розморожуємо при кімнатній температурі десь около години.
  2. Готуємо начинку – яблука нарізаємо тонкими дольками.
  3. Розгортаємо та розкатуємо тісто.
  4. Тісто ділимо на чотири частини. На одну із сторін викладаємо яблука,на другій стороні робимо надрізи у тісті. Яблука посипаємо корицею та ванільним сахаром та накріваємо другою половиною тіста.
  5. Готові слойки викладаємо на пергамент та змащуємо яйцем зверху.
  6. Випікаємо в розігрітій духовці при  температурі 180 градусів 25-30 хвилин.

Чудових свят,гарного настрою та смачного!

Дізнайтесь головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Євгенія Вікторівна

Нагору